JANKOVA nugátová čokoláda - mléčná

429 Kč
Momentálně na ESHOPU nedostupné
Možnosti doručení
JANKOVA nugátová čokoláda - mléčná
  • poctivá česká výroba
  • čistá přírodní chuť
  • bez palmového oleje
  • bez barviv
  • Detailní informace

    Detailní popis produktu

    Konečně jsme to vyrobili !

    Říkáte si o pořádný nugát? Tak tady je – a je božský!
    Vezměte si chvíli jen pro sebe. Zavřete oči a představte si to – jemná mléčná čokoláda se pomalu rozplývá na jazyku a vzápětí přichází hebké pohlazení arašídového nugátu, který voní, chutná a hladí jako vzpomínka na dětství. JANKŮV arašídový nugát – váš favorit – jsme ukryli do tabulky, která vás dostane hned při prvním kousnutí.

    Uvnitř najdete třívrstvý poklad. Tmavá, mléčná a bílá – každá z vrstev ukrývá 50 % čokolády a 50 % rozemletých, voňavých arašídů. Každé sousto je symfonií chutí, která hřeje u srdce.

    Konzistence náplně uvnitř tabulky může mít rozdílnou strukturu. Obecně čokoláda nepatří do lednice, nicméně tady může být právě ta výjimka ! Někomu totiž nugát chutná, kdy je měkčí (z pokojové teploty, slunce) a někomu naopak tak, že je tuhý a tím ho právě získáme tím, že na krátký čas vložíme do lednice

    A jak to celé vzniká? Do formy nalijeme vrstvu mléčné čokolády a hned ji vylijeme zpět. Vznikne tenká čokoládová skořápka – jako slib něčeho výjimečného. Poté ji plníme třemi vrstvami lahodného arašídového nugátu a nakonec zalijeme další dávkou čokolády. Necháme zchladit… a je to! Vaše osobní tabulka štěstí je hotová.

    Poctivě. S láskou. Podle tradiční receptury.
    Jedno sousto nestačí.

    Hmotnost: 200 g

    Složení: Mléčná čokoláda - kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, sušené mléko, přírodní vanilka, sójový lecitin.

    Náplň: arašídy 50 % (rozmělněné), bílá čokoládamléčná čokoládahořká čokoláda (kakaová hmotakakaové máslo, cukr, sušené mléko, přírodní vanilka, sójový lecitin)

    Min. trvanlivost: 9 měsíců

      Balit? Umíme!

    Balíme stejně poctivě, jako vyrábíme. Ať se má naše čokoláda na cestě k vám jako v bavlnce. 

    jak-balime1

    • Srovnáváme, neházíme. Do krabic všechno pečlivě vyskládáme a znovu to kontrolujeme. Vážíme si totiž našich čokolád i vás. 
    • Obalujeme a vycpáváme. Každý kousek dostane vlastní bublinkovou folii. Pevnou kartonovou krabici navíc pořádně vycpeme, aby se jednotlivé produkty ani nehnuly. 
    • Chladíme ve vedrech. Když se teplota vyšplhá nebezpečně vysoko, dáváme do krabic navíc chladicí medium (suchý led). Díky tomu se čokoláda jen tak nerozteče. 
    • Natočili jsme pro vás video o balení a přepravě. Ať víte, že nekecáme.

    Co vás často zajímá?

    Jak dlouho mi vydrží:

    • pralinky? Doporučujeme sníst do 3 měsíců
    • tabulková / bean to bar čokoládaDoporučujeme zkonzumovat od 6 do 12 měsíců
    • nugát, čokoládové nářadí? Doporučujeme zkonzumovat do 12 měsíců.

    Jak dlouho trvá vygravírování vlastního vzkazu na krabičku?

    • Krabička s gravírováním je obvykle hotová za 2 až 3 dny.

    Jak skladovat JANKOVY dobroty?

    • Ideálně při pokojové teplotě do 20°C (18–19°C je pro čokoládu vůbec nejlepší). Rozhodně ale nedávejte do ledničky!

    Jak dlouho budu na objednávku čekat?

    • Chvilku. Doručení je rychlé – balíček u vás bude obvykle do 2 až 3 dnů. Více o možnostech dopravy.

    Ještě se neznáme?

    janek-tym1

    JANEK, to je: 

    • poctivá česká výroba
    • čistá přírodní chuť
    • bez palmového oleje
    • bez lepku
    • ta nejčistší čokoláda
    • závislost na pořádné čokoládě 

    JANKŮV příběh

    Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole:

    Bezpečnostní kontrola