Již vůně těchto želé šíří dobrou náladu a chuť na něco dobrého! Želé ve tvaru malin, pomerančů, citronů nebo třešní určitě potěší každé dítko tak, jako našeho kudrnatého...
Máte chuť na něco sladkého? Ovocní medvídci jsou chutné a lehké mlsání. Chutnají naší Rozárce, a tak budou určitě pochutnáním i pro vaše rarášky. Můžete si na nich smlsnout sami...
O petrželi nemůžeme říct, že se k něčemu nehodí. Možná proto patří k těm kuchyňským bylinám, které se zdají ve středoevropské kuchyni nepostradatelnými. Nať s hladkými nebo...
Bez pískavice by to nebylo kari. Tak je vnímána pískavice v Indii, kde jsou pokrmy s kari velmi oblíbené. Vůně těchto semínek nám může připomínat typické směsi kari nebo také...
Polévkové koření dodá čistým, zeleninovým a masovým polévkám všechno to aroma, které si člověk v polévce přeje mít a chutná i těm, kteří nejsou zrovna jejich milovníci. Chutný...
Tato směs přináší tradiční Francii na stůl. Klasické provensálské koření je mnohostranně využitelné – výborně chutná k jehněčímu, rybám, zelenině, slaným koláčům a mnoha jiným...
Bylinná a pepřově pryskyřičná chuť rozmarýnu nám připomíná typickou atmosféru středomořských zemí. Zelené, jehličkovité lístky zjemňují italské zeleninové a rajčatové pokrmy, k...
To, že se saturejka hodí k fazolím, pro vás jistě není žádným velkým překvapením. Hodí se totiž ke všem typům luštěnin, kterým dává jemně pikantní chuť. V chuti připomíná někomu...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Estragon je nazýván jako dračí nať, neboť svým tvarem připomíná dračí ocas. Tento estragon má jemnou aromatickou vůni připomínající anýz a lehce hořkou kořeněnou chuť. Obzvláště...